Indretning

Er du vild med vores univers og kunne du godt tænke dig at få nye inputs til dit eget hjem, så kunne det måske være en mulighed at benytte dig af vores indretningsrådgivning.
Vi løser opgaver indenfor styling, boligindretning, om-/tilbygning m.m.

Marie Ravn, der står for vores rådgivning, er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, med speciale i transformation og restaurering. Hendes passion for interiør og indretning har ført hende til at fokusere mere på bygningens indre, og hun brænder for at hjælpe folk til at få smukke og nærende, hjemlige rammer.
Marie er fagligt funderet med en høj æstetik og en stærk visuel og kompositorisk sans.

Vi mener at smukke omgivelser i hjemmet giver mere livsglæde, men det kan være svært at se hvad det er, der skal til, for at I kan få det hjem, I drømmer om. Måske har I en travl hverdag hvor boligens indretning ikke lige er i fokus, eller også er I bare brændt lidt fast på de samme, gamle idéer.
Det kan være et enkelt rum, der trænger til forandring, eller det kan være der mangler sammenhæng i hele boligen. En familieforøgelse kan f.eks. også give brug for at nytænke indretning og brug af jeres kvadratmeter.

Uanset hvad problemet er, synes vi at det skal være nemt og let tilgængeligt at få hjælp til indretningen af dit hjem. Vi vil gerne tilbyde vejleding, der er til at forstå og konkrete idéer, der er nemme at gå til, altid med udgangspunkt i jeres egen stil og ønsker. Det skal være et overskueligt projekt for jer også.

Her kan du se forskellige pakkeløsninger, vi tilbyder. Hvis du har brug for en mere individuelt tilpasset løsning eller noget andet end vi beskriver herunder, skriver du bare til info@studiorov.dk.

MINI:
Du har et rum du har brug for hjælp til og sender mig et foto af rummet. Jeg guider dig til hvordan du kan flytte rundt eller hvilke møbler du kan udskifte/indkøbe, samt valg af farver, dekoration og belysning.
Pris: 1499,-

LILLE:
Jeg besøger dig i dit hjem og ser hvilke problemer, du har. Det kan fx. være du mangler hjælp til ny indretning af et rum der ikke fungerer optimalt, eller at du har brug for konkrete forslag til indkøb af nye møbler. Det kan også være du ønsker en ny stil i et rum og har brug for idéer til farver, materialer og dekoration der kan skabe det udtryk, du går efter.
Pris: 2499,-

MELLEM:
Besøg og snak om hvilke udfordringer/problemer, du gerne vil have løst. Det kan f.eks. være du mangler forslag til ny indretning/plantegning i din bolig for at udnytte pladsen bedre. Det kan være der er nogle rum der skal bytte funktion eller der skal skiftes ud i møblerne. Inklusiv skitseforslag til ny plantegning.
Pris: 3499,-

STOR:
Jeg besøger dig og ser din bolig og hvilke udfordringer, den har. Har du f.eks. brug for en ændring af plantegningen, en opfriskning af hele husets indretning eller forslag til indbyggede eller specialtilpassede møbler? Det kan også være du skal have lavet nyt køkken og har brug for hjælp til opmåling og indretning samt valg af stil. Inkl. plantegninger og konkrete forslag til møbler og indretning.
Pris: 5499,-

LUKSUS:
Hvis du har brug for den helt store makeover af din bolig, eller du f.eks. har overtaget en bolig der trænger til en større opfriskning med ny indretning og nye møbler, farver, tekstiler og dekoration - så vælg denne model. I denne pakke er også inkluderet hjælp til indkøb og implementering hvis det ikke lige er det, du selv ønsker at bruge tid på.
Pris: 7499,-

Køb af bolig:
Skal du købe bolig og kunne du godt bruge et ekstra sæt øjne der kan hjælpe dig med at se hvilke muligheder, en eventuel ny bolig har? Vælg lille pakke.

Styling til salg:
Skal du sælge din bolig og mangler den lige det sidste pift for at stå helt skarpt, kan vi også hjælpe med det. Vælg da mellem pakke.

Er du i tvivl om hvilken løsning, der passer til dine behov, så skriv til os og vi finder sammen ud af det. Det gælder også hvis du har andre ønsker end de ovenfor beskrevne.
info@studiorov.dk

Vi løser opgaver i hele Danmark. Ved kørsel over 20 km. fra København tillægges kørselsgebyr på 3,53 kr. pr kilometer.

Book en tid ved at ringe eller sms'e på tlf. 28291737 eller skriv til os på info@studiorov.dk.