Vi brænder for smukke, varme, hyggelige, indbydende, skønne hjem! Det er vores mission at bidrage til at du kan få det hjem, du drømmer om.

Vi arbejder med rum, objekter og visuel identitet. Deraf navnet: Rov.

I vores webshop og butik sælger vi håndplukket boligtilbehør, nøje udvalgt med sans for stil, kvalitet og tendenser. Vi ønsker at være et sted hvor du går hen fordi vores univers gør det nemmere for dig at finde og udvælge de ting, du har brug for. Her er alt udvalgt og sammensat så det passer ind i vores æstetiske univers, men også i de fleste moderne, skandinaviske hjem.

Vi løser også opgaver indenfor indretning, ombygning, boligstyling og fotografi. Se mere under fanen 'Indretning' eller kontakt os hvis du vil høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde.

Vi mener at smukke omgivelser i hjemmet giver mere livsglæde, og det er denne filosofi der afspejles i vores arbejde.

Bag Studio Rov står arkitekt (cand.arch) Marie Ravn og fotograf Niels Nygaard. Marie står for at håndplukke vores produkter og det er også hende I vil møde i forbindelse med styling, indretnings- og arkitektopgaver. Niels sørger bl.a. for smukke billeder til vores webshop og andre interiørprojekter. Derudover arbejder han som arkitekturfotograf.

Skriv endelig til os hvis du har et projekt, du tror vi kunne hjælpe dig med - privat såvel som erhverv.